PRESSRELEASE 12 januari 2021

Norden Olje/ ITW och Mron Sales & Solutions ingår ett distributionsavtal

Parterna ingår ett strategiskt, långsiktigt samarbete där Mron Sales & Solutions AB blir exklusiv distributör för Norden Oljes och Scantechs produkter i Sverige och Finland. Samarbetet innebär att Mron Sales & Solutions AB med svenskt ägarskap övertar Norden Oljes medarbetare och kundportfölj.

Framöver kommer Norden Olje/ITW som äger varumärkena, helt fokusera på att producera och utveckla innovativa, högkvalitativa industriprodukter inom rengöring och underhåll för den nordiska marknaden.

1 februari 2021 flyttar hela Norden Olje AB:s verksamhet över till Mron Sales & Solutions AB. Därefter kommer all försäljning ske i Mron Sales & Solutions regi.
Tid kvar
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds

Vad betyder det för dig som kund?

Mron Sales och Solutions AB kommer att bestå av samma personal som Norden Olje AB, leverera samma sortiment som idag, men med en ambition att utveckla både sortimentet och erbjudandet till dig som kund. Order fram till 29 januari 2021 kommer att behandlas i Norden Olje AB, medan order fr.o.m. 1 februari kommer att behandlas i Mron Sales & Solutions AB.

Kundservice och kontaktpersoner

Telefonnummer till kundservice och våra representanter kommer att vara samma som innan. E-postadresserna kommer också att vara samma under en övergångsperiod det första året, men vi föredrar att ni lägger in de nya e-postdresserna så snart det är möjligt. Mron Sales & Solutions AB kommer serva er som kund precis som tidigare.

Framtid

Mron Sales & Solutions ambition är att utveckla sortimentet och erbjudandet till dig som kund, med högkvalitativa produkter, kunskap och värdeskapande lösningar. Våra nuvarande ledord KVALITET, KUNSKAP & ENGAGEMANG kommer fortsatt vara vårt DNA. Det som blir nytt är företagsnamn, organisationsnummer, e-postadresser och bankgironummer. Vi ber er vänligen uppdatera företagsnamn, organisationsnummer, bankuppgifter samt e-postadresser i era system från och med 1 februari 2021.

Företagsuppgifter

Mron Sales & Solutions AB
Kungsporten 4A
427 50 Billdal
Bankgiro: 5544-9144, Handelsbanken
Orgnr. 559269-1926
VATnr, SE559269192601

Välkommen att kontakta oss om du har frågor

031-700 17 80

info@mron.se

info@nordenolje.se

eller via formuläret nedan.

Kontakta oss