LEHDISTÖTIEDOTE 12. tammikuuta 2021

Norden Olje / ITW ja Mron Sales & Solutions tekevät jakelusopimuksen

Osapuolet tekevät strategisen, pitkäaikaisen yhteistyön, jossa Mron Sales & Solutions AB: stä tulee Norden Oljesin ja Scantechin tuotteiden yksinmyyjä Ruotsissa ja Suomessa. Yhteistyö tarkoittaa, että ruotsalaisessa omistuksessa oleva Mron Sales & Solutions AB ottaa vastaan ​​Norden Oljen työntekijät ja asiakaskunnan.

Tuotemerkit omistava Norden Olje / ITW keskittyy jatkossa kokonaan innovatiivisten, korkealaatuisten teollisuustuotteiden tuottamiseen ja kehittämiseen Pohjoismaiden markkinoiden puhdistuksessa ja kunnossapidossa.

1. helmikuuta 2021 koko Norden Olje AB -liiketoiminta siirretään Mron Sales & Solutions AB: lle. Sen jälkeen kaikki myynti tapahtuu Mron Sales & Solutionsin suojeluksessa.
Aikaa jäljellä
0
0
0
0
Days
0
0
Hours
0
0
Minutes
0
0
Seconds

Mitä tämä tarkoittaa sinulle asiakkaana?

Mron Sales and Solutions AB koostuu samasta henkilöstöstä kuin Norden Olje AB, joka toimittaa saman valikoiman kuin tänään, mutta pyrkii kehittämään sekä tuotevalikoimaa että tarjousta asiakkaana. Tilauksia vasta 29. tammikuuta 2021 käsitellään Norden Olje AB, vaikka tilauksia 1. helmikuuta keskustellaan Mron Sales & Solutions AB: ssä.

Asiakaspalvelu ja yhteyshenkilöt

Asiakaspalvelun ja edustajamme puhelinnumerot ovat samat kuin aiemmin. Sähköpostiosoitteet ovat myös samat ensimmäisen vuoden siirtymäkauden aikana, mutta suosittelemme, että kirjoitat uudet sähköpostiosoitteet mahdollisimman pian. Mron Sales & Solutions AB palvelee sinua asiakkaana aivan kuten aiemmin.

Tulevaisuus

Mron Sales & Solutions tavoitteena on kehittää tuotevalikoimaa ja tarjota sinulle asiakkaana korkealaatuisilla tuotteilla, osaamisella ja arvoa luovilla ratkaisuilla. Nykyiset avainsanamme LAATU, TIETO & SITOUMUS jatkavat DNA: ta. Uutta ovat yritysten nimet, organisaationumerot, sähköpostiosoitteet ja pankkisiirtonumerot. Pyydämme sinua päivittämään järjestelmiesi yritysten nimet, organisaationumerot, pankkitiedot ja sähköpostiosoitteet 1. helmikuuta 2021 alkaen.

Yritystiedot

Mron Sales & Solutions AB
Kungsporten 4A
SE-427 50 Billdal
Bankgiro: 5544-9144, Handelsbanken
Org.nr. 559269-1926
VATnr, SE559269192601

Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

031-700 17 80

info@mron.se

info@nordenolje.se

tai alla olevan lomakkeen kautta.

Ota meihin yhteyttä